التيراميسو ببسكوت اللوتس مع رشة الكاكاو الخفيفة وبطريقة بسيطة ومن غير فرن ❤🤚
المقادير:
- 25 قطعة بسكوت لوتس
- 400 جرام كريمة خفق
- 200 جرام جبنة كريمى
- ربع كوب سكر بودرة
- ربع كوب زبدة لوتس
- حليب
- كاكاو بودر
طريقة التحضير :
- نضع الكريمة والسكر مع بعض ونضربهم كويس بالمضرب الكهربى لحد ما القوام يتماسك وبعد كده نضيف الجبنة الكريمى وزبدة اللوتس ونخلطهم تانى كويس.
- نغمس قطعة قطعة من بسكوت اللوتس فى الحليب ونضع نص كمية البسكوت فى صينية التقديم ونصب نص خليط الكريمة ونوزعه بالتساوي ونضع ملعقة من زبدة اللوتس السايحة عليها ونعيد الخطوات للطبقة التانية .
- تزين بكاكاو بودر او اى حاجة تفضلوها.
- توضع فى الثلاجة لمدة ٣ ساعات ويفضل ليلة كاملة.
اتمنى تعجبكم وبالهنا والشفا ❤
تعليقات